Lunchmeny vecka 46 (11-15/11)

Måndag:

(A) Wienerkorv  med potatismos och rostadlök

(B) Fetaostfylld biff med kokt potatis och sås

Tisdag:

(A) Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås serveras med kokt potatis

(B) Fiskgratäng Herrgård med kokt potatis

Onsdag:

(A) Kassler med koktpotatis och champinjonsås

(B) Lasagne

Torsdag:

(A) Gulaschsoppa, pannkaka, grädde och sylt

(B) Stektfisk med kall romsås och kokt potatis

Fredag:

(A) Kycklinggryta med ris

(B) Örtkryddade revben med sås och kokt potatis

Veckans vegetariska: Lasagne

Guldkantens pajer i många varianter

Måndag:

  (A) Ostfylld lunchkorv med potatismos

  (B) Guldkantens Levergryta med kokt potatis

Tisdag:

(A) Stekt fläsk med kokt potatis och löksås eller bruna bönor

(B ) Koktfisk med citronsås (varm) & kokt potatis

Onsdag:

(A) Hemgjorda kåldolmar med kokt potatis och brunsås

(A) Lättpanerad fiskfilé med kall sås & koktpotatis

Torsdag:

(A) Dillkött med kokt potatis

(B) Ärtsoppa med fläsk,  pannkaka,  sylt och grädde

Fredag:

(A) Köttfärssås med spagetti

(B) Benfri kotlett med kokt potatis och brunsås

Veckans vegetariska: Grönkålsdolmar

Guldkantens pajer i flera varianter

Servering 11.00-13.30. I lunchen ingår bröd, smör, sallad, dryck, kaffe/the och hemgjorda kakor (kakor och dricka ingår ej vid avhämtning av mat).