Lunchmeny vecka 5 (27-31/1)

Måndag:

(A) Isterband med dillstuvad potatis

(B) Pyttipanna med stekt ägg

Tisdag:

(A) Stekt fläsk med löksås eller bruna bönor serveras med kokt potatis

(B) Dillkött med kokt potatis

Onsdag:

(A) Spättarullader med vitvinssås och potatis

(B) Fläskköttsgryta med pepparrot och kokt potatis 

Torsdag:

(A) Pannbiff med kokt potatis och stekt lök

(B) Ahlbergs fisksoppa, äppelpaj med vaniljsås

Fredag:

(A) Fläskytterfilé med gräddsås och klyftpotatis

(B) Bosniskpaj med soltorkadtomat, fetaost och köttfärs

Veckans vegetariska: Rödbetstortelini i krämig ostsås

Servering 11.00-13.30 I lunchen ingår bröd, smör, sallad, dryck, kaffe/the och hemgjorda kakor (kakor ingår ej vid avhämtning av mat).