Lunchmeny vecka 21 (21-25/05)

Måndag:

(A) Spagetti med köttfärssås

(B) Ostfylld tjockkorv (Boråsare) med potatismos och bostongurka

 Tisdag:

(A) Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås serveras med kokt potatis

(B) Chicken Tikka Masala (Kycklinggryta) med ris

Onsdag:

(A) Panerad bergtungafilé med kall sås

(B) Biff Stroganoff med ris

Torsdag:

(A) Bosnisk filodegspaj med ost och spenat , tzatsiki

(B) Ärtsoppa med fläsk, pannkakor sylt och grädde

Fredag:

(A) Stekt torskfilé med kapris & rödbetssmör koktpotatis

(B) Köttfärsfylld paprika (nöt) med potatismos

Lunchmeny vecka 22 (28/5-1/6)

Måndag:

(A) Korvstroganoff med ris

(B) Köttfärsgratäng

Tisdag:

(A) Stekt fläsk med kokt potatis och löksås eller bruna bönor

(B) Kokt torsk med gräslökssås och potatis

Onsdag:

(A)  Panerad bergtungafilé med citronsmör och kokt potatis

(B) Dillkött (nöt) med koktpotatis

Torsdag:

(A) Ahlbergs Fisksoppa (pannkakor sylt och grädde)

(B) Fiskgratäng med rotfrukter

Fredag:

(A) Flygande Jakob med ris

(B) Stekt lax med potatismos & grönaärtor

Veckans paj: Köttfärspaj

Servering 11.00-13.30. I lunchen ingår bröd, smör, sallad, dryck, kaffe/the och hemgjorda kakor (kakor ingår ej vid avhämtning av mat).