Lunchmeny vecka 3 (14-18/1)

Måndag:

(A) Revben med potatismos

(B) Korvgryta med äpple och kokt potatis

 Tisdag:

(A) Stekt fläsk med kokt potatis och löksås eller bruna bönor

(B) Gratinerad kummel med kokt potatis

Onsdag:

(A) Panerad torsk med kalldillsås och kokt potatis

(B) Kalops med koktpotatis & rödbetor

Torsdag:

(A) Ärtsoppa med fläsk , pannkakor sylt och grädde)

(B) Citronmarinerad lax med hummersås och potatis

Fredag:

(A) Kycklingfilé med ugnsrostade rotsaker och örtgräddsås

(B) Paprikadolmar med potatismos

Veckans paj:

Tacopaj

Servering 11.00-13.30. I lunchen ingår bröd, smör, sallad, dryck, kaffe/the och hemgjorda kakor (kakor & dricka ingårEJ vid avhämtning av mat).

Lunchmeny vecka 4 (21-25/1)

Måndag:

(A) Nasigoreng (asiatisk kyckling med nudlar)

(B) Ostfylld Falukorv  med potatismos

 Tisdag:

(A) Stekt fläsk med kokt potatis och löksås eller bruna bönor

(B) Fiskgratäng med rotfrukter och potatismos

Onsdag:

(A) Stekt strömming med potatismos & lingon

(B) Plommonspäckad fläskkarré med kokt potatis & gräddsås

Torsdag:

(A) Gulaschsoppa, chokladpudding med grädde

(B) Lasagne

Fredag:

(A) Lax med pepparrots crème och kokt potatis

(B) Medelhavskyckling med ris

Veckans paj: Ost och skinkpaj

Servering 11.00 – 13.30. I lunchen ingår bröd, smör, sallad, dryck, kaffe/the och hemgjorda kakor (kakor & dricka ingår ej vid avhämtning av mat)